srpski English
 
Uputstvo za kupovinu
Pojednostavljena porudžbina, gde nema potrebe za prethodnom registracijom.
  • Na stranici proizvodi izaberite proizvod koji želite da poručite i kliknite na dugme Kupi.

  • Već se nalazite na stranici obrasca za online porudžbinu. „Sadržaj korpe“ možete menjati na više načina. Možete izmeniti broj poručenih komada klikom na dugme + / - . Ukoliko neki od artikala ne želite da poručite kliknite na dugme izbaci iz korpe. Ukoliko želite da poručite još artikala kliknite na dugme Nastavite kupovinu i da dodajete u korpu još proizvoda. Ukoliko želite da pošaljete porudžbinu popunite tražene podatke u nastavku stranice (Ime i Prezime, JMBG, Adresu iz lične karte, Adresu za slanje pošiljke, Kontakt informacije, „otkačite“ dugme Potvrđujem saglasnost sa uslovima kupovine i kliknite na dugme Pošalji porudžbinu.

  • U svakom trenutku klikom na „Pregled“ (gornji desni ugao ekrana) možete videti pregled Vaše porudžbine. Korpa poseduje opciju da određene proizvode možete izbaciti iz nje.

  • Ukoliko je Vaša Porudžbina uspešno poslata na Vašu e-mail adresu stićiće Vam obaveštenje o potvrdi prijema porudžbine. Ukoliko ne primite e-mail takve sadržine proverite da li ste popunili sva obavezna polja u porudžbenici i da li ste „otkačili“ dugme da ste saglasni sa uslovima kupovine.

  • Za sve dodatne informacije vezane za mogućnost nabavke, cene, rokove isporuke i sl. obratite nam se preko stranice Kutak za potrošače / Postavite pitanje ili preko telefona 021 848 606.

Napomena: Pre poručivanja obavezno se upoznajte sa uslovima i načinom poručivanja.
© 2019 YUCO hemija Cara Lazara bb, 21234 Bački jarak, Srbija, tel: +381 (0)21 848 606, fax: +381 (0)21 848 616, e-mail: hemija@yuco.rs