Kućna hemija

Deterdženti

Industrijska sredstva

Tečna đubriva za cveće

O nama

Na tržištu Srbije poslujemo od 1989 godine. Sedište preduzeća i proizvodni pogoni, locirani su u Vojvodini, severnoj srpskoj pokrajini, udaljeni smo 60 km od Beograda, glavnog grada Srbije. Nalazimo se na glavnim evropskim drumskim, železničkim i plovnim saobraćajnicama. Dobar geografski položaj olakšava nam plasman proizvoda u zemlje regiona.

Na tržištu Srbije imamo lidersku poziciju u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. Takođe, uspešno se bavimo i proizvodnjom sredstava za održavanje higijene u domaćinstvima i industriji, kao i proizvodnjom tečnih đubriva za cveće.

Na domaćem tržištu imamo veoma uspešnu saradnju sa više od 1000 poslovnih partnera. Poslujemo sa svim značajnim, domaćim i internacionalnim, prodajnim lancima. Naši proizvodi odlično su pozicionirani na policama u svim najvećim i najznačajnijim prodajnim objektima.

Poslujemo tržišno, prihvatamo nove izazove, pratimo trendove, ali uvek na prvo mesto stavljamo zahteve naših potrošača. Naša poslovna filozofija je zadovoljstvo potrošača, bazirano na najboljem odnosu cene i kvaliteta proizvoda.

Vesti -

29. 10. 2020.

Priznanje za kvalitet i izuzetnost MULTIACTIV kozmetici

Ovogodišnja dodela, 26 po redu, održala se 28. aprila u Frankfurtu, a prisustvovali su joj predstavnici komp...

Vesti -

29. 10. 2020.

Mesečni kapacitet 3.000.000 jedinica proizvoda

Instaliranjem nove, savremene linije za punjenje proizvoda koju čine automatska punilica, siling uređaj, č...

Vesti -

29. 10. 2020.

Novo u ponudi – BLUMI tečno đubrivo za orhideje

Pogledaj sve aktuelnosti

DISINFECT ECO CLEANER sredstvo za dezinfekciju na bazi TRI VRSTE ALKOHOLA sa raspršivačem 0.5 l

Izuzetno sam zadovoljna njegovim dejstvom i time što mogu da ga koristiti za dezinfekciju raznih stvari u kući. Štedi mi vreme jer ne moram da ga ispiram i brišem. Naprskam površinu i znam da je u potpunosti bezbedna.

Milica Stefanović

ASEPSOLL yucosept 0.2% radni rastvor 1 l

Vrlo korisno sredstvo. Uvek ga imam u kući, jer mi pomaže da u rekordnom roku očistim, osvežim i dezinfikujem ceo prostor.

Irena Ivić

OX odmašćivač sa raspršivačem 0.75 l

Oduševljena sam ovim odmašćivačem. Nedavno sam odlučila da ga kupim i isprobam, ali me je već na prvo korišćenje oduševio. Radi tačno ono što piše. Nema potrebe za trljanjem i ribanjem, ne oštećuje površine i ne ostavlja tragove. Sada sa njim čistim radnu ploču, pločice, čak i jako zamašćene šerpe. Stvarno mi olakšava da u kuhinji sve bude besprekorno čisto.

Milena Petrović