Potvrda kredibilnosti

Potvrda kredibilnosti – Sertifikat Excellent SME Serbia

Po oceni Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, YUCO-HEMIJA DOO se nalazi u grupi od 2,7% najuspešnijih preduzeća u Srbiji.

Od 22. januara 2016.godine YUCO-HEMIJA može da se pohvali sa još jednim izuzetnim priznanjem. Ponosni je nosilac sertifikata »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«, koji izdaje Privredna komora Srbije u saradnji sa bonitetnom kućom Coface. Osnovna svrha ovog sertifikata jeste promocija uspešnih preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparetnosti na tržištu i zaštita potrošača.

Na osnovu finansijske analize poslovanja, ocene platnog morala i rizika poslovanja, YUCO-HEMIJA je svrstana u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća. Punovažnost sertifikata se zasniva na kontiuiranom monitoringu kuće Coface i podrobnim analizama finansijskih izveštaja, ali i poslovnih rizika. Ovo priznanje je potvrda ekonomskog kvaliteta. Ukazuje na uspešnost i stabilnost preduzeća, kao i na kredibilitet, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

YUCO-HEMIJA je odavno izašla iz regionalnih okvira. Sa svojim asortimanom prisutna je na evropskom, azijskom, ruskom i afričkom tržištu. Posedovanjem sertifikata »Excellent SME Serbia« potencijalnim partnerima pruža se veća bezbednost poslovanja, veće poverenje, lakše i brže poslovno odlučivanje,sa manje rizika.

Pored ovog sertifikata,YUCO-HEMIJA DOO je sertifikovana i prema međunarodnim standardima kvaliteta ISO 9001:2008 i ISO22716 (GMP), a tokom više od 30 godina uspešnog poslovanja dobitnik je i brojnih drugih nagrada i priznanja.