Poslovni sistem

U više od tri decenije postojanja, ugrađene su suštinske vrednosti poslovanja: KVALITET, SIGURNOST, POVERENJE, BRIGA O ZAPOSLENIMA, DRUŠTVENA ODGOVORNOST. Ove vrednosti prate razvoj preduzeća i doprinose njegovoj stabilnosti.

Nedaleko od Novog Sada, u mestu Bački Jarak na površini od oko 10 hektara, nalazi se upravna zgrada, proizvodni pogoni i centralno skladište, dok su distributivni centri locirani u Beogradu i Nišu. Tradicija zapošljavanja visokoobrazovanih kadrova, negovanja kreativnosti i timskog duha, doprineli su da se danas YUCO-HEMIJA može pohvaliti sa 60 zaposlenih radnika koji vole svoj posao i vole svoje preduzeće.

Na tržištu Srbije poslujemo od 1989 godine i imamo lidersku poziciju u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. Takođe, uspešno se bavimo i proizvodnjom sredstava za održavanje higijene u domaćinstvima i industriji, kao i proizvodnjom tečnih đubriva za cveće.

Na domaćem tržištu imamo veoma uspešnu saradnju sa više od 1000 poslovnih partnera. Poslujemo sa svim značajnim, domaćim i internacionalnim, prodajnim lancima. Naši proizvodi odlično su pozicionirani na policama u svim najvećim i najznačajnijim prodajnim objektima.

Poslujemo tržišno, prihvatamo nove izazove, pratimo trendove, ali uvek na prvo mesto stavljamo zahteve naših potrošača. Naša poslovna filozofija je zadovoljstvo potrošača, bazirano na najboljem odnosu cene i kvaliteta proizvoda.

Da bi svoje prioritete i visoko postavljene ciljeve ostvarili, od 2002 godine u poslovanju primenjujemo međunarodni sistem upravljanja kvalitetom EN ISO 9001 a od 2013. godine sertifikovani smo prema standardu ISO 22716 – GMP, koji dokazuje naše postupanje po principima dobre proizvođačke prakse.  Sertifikati


Naše dugogodišnje poslovanje pratile su i mnoge nagrade i priznanja. Ponosimo se priznanjem Privredne komore Srbije, koja je dve godine za redom naš kozmetički brend Multiactiv nominovala za najbolji srpski brend. Možemo se pohvaliti i nagradom „Biznis partner“, koja se dodeljuje za poslovnu etičnost i korektnost. Prestizno međunarodno priznanje za izvrsnost poslovanja i kvalitet proizvoda, Arch of Europe, primili smo u aprilu 2012. godine u Frankfurtu. Potvrda kredibilnosti

Entuzijazam, istrajnost, doslednost, znanje i kreativnost učinili su da YUCO-HEMIJA izraste u uspešno, moderno i dinamično preduzeće.

U proizvodnim pogonima YUCO-HEMIJE aktivno je više od 500 različitih formulacija proizvoda. Od toga, oko 2/3 proizvoda na tržište plasiramo pod sopstvenim brendovima, a preostali asortimana čine privatne robne marke. Ponosni smo na činjenicu da se na ovaj način u preko 100 zemanja sveta mogu kupiti proizvodi stvoreni pod našim krovom.

Kontinuirano ulaganje u unapređenje proizvodnje, automatizaciju procesa i proširenje kapaciteta, značajno je povećalo konkurentnost i doprinelo razvoju preduzeća.

Proizvodnju PL proizvoda organizujemo za Delhaize, Metro Cash&Carry Srbija, Metro Cash&Carry Hrvatska, Univerexport, dr Colić cosmetics, Lomax i mnoge druge. Uslužna proizvodnja

Proizvodni asortiman Yuco-Hemije čine sledeće kategorije proizvoda:

Sedište:

Cara Lazara bb. 21234 Bački Jarak, 021/848-606, 021/848-616

e-mail: hemija@yuco.rs

Poslovnica Beograd:

Ustanička 128b Beograd 011/ 3470-362, 011/ 3470-382

e-mail: kozmetika@open.telekom.rs

Poslovnica Niš:

Bulevar Nemanjića 85a 018/531-268

e-mail: yuconis@eunet.rs