Priznanje za kvalitet i izuzetnost MULTIACTIV kozmetici

29/10/2020

Ovogodišnja dodela, 26 po redu, održala se 28. aprila u Frankfurtu, a prisustvovali su joj predstavnici kompanija iz 72 zemlje sveta.

Ispred preduzeća Yuco-Hemija nagradu je primio generalni direktor Damjan Korda.

Ova nagrada ubraja se u jednu od najprestižnijih nagrada za kvalitet u svetu. Poređenja radi kriterijumi za kandidaturu nisu ništa blaži od onih koje imaju Deming nagrade u Japanu ili Baldridž nagrade u SAD-u.

Nagrada The Arch of Europe se dodeljuje kao priznanje za kvalitet i izuzetnost celokupnog poslovanja i ostvarenih rezultata. Ukupno se posmatra deset oblasti poslovanja i analiziraju se svi segmenti vođenja preduzeća, od proizvodnih procesa i menadzmenta, do konkurentnosti proizvoda na tržištu, usaglašenosti kvaliteta sa sa međunarodnim standardima, pa sve do komunikacije sa potrošačima i njihovim zadovoljstvom.

„U dugogodišnjem poslovanju dobijali smo brojna priznanja, kako za uspeh i korektnost u poslovanju, tako i za kvalitet svojih proizvoda, ali ovo je svakako jedno od najprestižnijih. Za nas je značajno, jer je potvrda da smo na pravom putu, da smo poslovanje dobro organizovali i da dobro upravljamo svojim brendom. U realizaciji visoko postavljenih ciljeva pomaže nam i to što smo još 2002.godine poslovanje uskladili sa međunarodnim sistemom kvaliteta ISO 9001.
MULTIACTIV kozmetika je danas sinonim za kvalitetnu negu kože, a sa sigurnošću možemo reći da će to biti i u narednom periodu, jer mi na prvo mesto stavljamo zahteve svojih potrošača, kontinuirano pratimo nove trendove, investiramo u najsavremeniju opremu i ne odustajemo od stare formule, a to je maksimalan kvalitet proizvoda“, rekao je generalni direktor Yuco-Hemije, Damjan Korda.