Kozmetika

Pogon je opremljen najsavremenijom automatizovanom opremom za zamešavanje, punjenje i pakovanje. U pogonu se rad zasniva na dobro uigranim principima uz poštovanje uvedenih standarda. Svi segmenti proizvodnje, od prijema, odvage sirovina, zamešavanja, a nakon toga punjenja i pakovanja proizvoda odvijaju se u strogo kontrolisanim uslovima. Vrhunska oprema kojom raspolažemo i u čije unapređenje kontinuirano ulažemo omogućava nam da na tržište plasiramo proizvode ujednačenog i garantovanog kvaliteta. Instalirani proizvodni kapaciteti iznose preko 300 tona kozmetičkih proizvoda mesečno. Upravo veliki proizvodni kapaciteti omogućavaju proizvodnju sopstvenog brenda, izvoz na velika tržišta, kao i proizvodnju privatnih robnih marki.

MULTIACTIV KOZMETIKA

Kreiranje efikasnih, inovativnih i unikatnih formulacija koje donose posebno iskustvo nege je zadatak i ultimativna misija MULTIACTIV brenda. Tokom godina insistiranja na vrhunskom kvalitetu, praćenju trendova i razvoju u sopstvenoj laboratiriji, je rezultiralo nastanak oko 200 originalnih i efikasnih proizvoda.

MULTIACTIV brend gradi autoritet na ISKUSTVU, STRUČNOSTI i EDUKACIJI. Možemo reći da je prepoznavanje ovih vrednosti i odabir MULTIACTIV proizvoda odlika pametnih potrošača.

Multiactiv kozmetika je nosilac prestižne međunarodne nagrade The Arch of Europe kojom se nagrađuju ostvareni rezultati, kvalitet i izuzetnost celokupnog poslovanja. Sa ponosom se ističe priznanje Privredne komore Srbije, koja je više godina Multiactiv nominovala za najbolji srpski brend. Takođe, međunarodno priznanje »Najbolje Poslovno Ime«, kao i pohvalu od poslovnih partnera koja je stigla u vidu nagrade Biznis Partner.